Adım Adım Gateio’dan Bitcoin Nasıl Alınır?

Güvenilir kripto sitesi Gateio’dan Bitcoin almak için aşağıda anlattığımız şekilde işlem gerçekleştirebilirsiniz. Hızlı ve güvenilir işlem gerçekleştirmek için makalemizin sonunda yer alan “Bitcoin satın alırken dikkat edilmesi gerekenler” bölümüne göz atın.

Gate.io’dan Bitcoin (BTC) Satın Alma

Yeni yatırım trendleri arasına giren Bitcoin’i (BTC) güvenilir kripto borsası Gate.io’dan satın almak için aşağıdaki resimli anlatımımızı takip edin.

4 Adımda Gate.io’dan Bitcoin Alma…

Gate.io’dan Bitcoin satın almak için öncelikle hesabınızı oluşturun. Hesabınızı oluşturmak ve %20 komisyon indirimi kazanmak için tıklayın.

Gate.io üyelik oluşturma hakkında bilgi almak için tıklayın.

Gateio üyeliği oluşturduktan sonra herhangi bir kısıtlama ile karşılaşmamak için KYC doğrulama (kimlik doğrulama) aşamasını tamamlayın.

1- Hesabınıza Giriş Yapın

Gateio bitcoin alma

Gate.io üyeliğinizi oluşturduktan sonra hesabınıza giriş yapın.

2- Al-Sat Bölümüne Gidin

Gateio bitcoin alma

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra masaüstü kullanıcısı iseniz üst menülerde yer alan “Al-Sat” sekmesine tıklayın, açılır menüden “Spot”u seçin.

Mobil kullanıcısı iseniz sayfanın altında yer alan “Borsa” sekmesine tıklayın.

Gateio bitcoin alma

3- Fiyat ve Miktarı Girin

Gateio bitcoin alma

Bitcoin satın almak istediğiniz fiyatı girin. Örn: 20610,20. Dilerseniz anlık market fiyatından da emir verebilirsiniz. Bitcoin alım fiyatını belirledikten sonra ne kadarlık almak istediğinizi belirtin. Tüm bakiyenizle ya da bakiyenizin bir kısmı ile satın alabilirsiniz.

5- “BTC AL” Butonuna Tıklayın.

Gateio bitcoin alma

Yukarıdaki işlemleri sırasıyla yaptıktan sonra “Teklif” butonuna tıklayın. Masaüstü kullanıcılarında “BTC Al” butonuna tıklayın. Emir verdiğiniz fiyattan satıcı çıktığında, Bitcoin almış olacaksınız.

Bitcoin Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bitcoin fiyatı yüksek olduğu için diğer emtia, döviz ya da herhangi bir yatırım aracı gibi muamele etmeyin. Paranızı kaybetmemek için BTC satın alırken aşağıdaki kurallara dikkat edin.

  1. İlk defa kripto alımı yapacaksanız düşük bakiyelerle satın alın. Testiniz başarılı olduktan sonra yüksek bakiyelerle satın almaya başlayabilirsiniz.
  2. Gateio’dan Bitcoin satın almadan önce sistemi yakından tanıyın. Yukarıda anlattıklarımıza ek olarak Gate.io kullanımı hakkında bilgi edinin.
  3. Bitcoin ve altcoin satın almak için güvenilir grafik analizi ve güncel fiyat bilgisi veren uygulamaları takip edin. (Örn: İnvesting, Tradingwiev)
  4. Bitcoin alacağınız fiyatı iyi analiz edin. Fiyatların dalgalandığı sırada FOMO’ya kapılıp hareket etmeyin.
  5. Bitcoin almadan önce Bitcoin yorumları, güncel haberleri takip edin. Bunun için dünyanın en büyük Bitcoin sosyal platformu bitcointalk.org’u takip edebilirsiniz.

Bitcoin Nedir?

Bitcoin (BTC), 2009 yılında Satoshi Nakamoto tarafından piyasaya sürülmüş ilk kripto paradır. Kısa sürede yüksek fiyatlara ulaşması, yatırım dünyasında yeni bir trend haline gelmesini etkiledi.

Blockchain tabanlı olarak çalışan BTC, hacklenebilir bir değer değildir. Bitcoin, tüm kripto piyasasına yön veren, fiyatı düştüğünde altcoinlerde düşüşe neden olan, yükseldiğinde ise altcoin piyasasında yükselişe neden olan lider kripto paradır.

Bitcoin hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Bitcoin Güncel Fiyatı/Grafiği

Bitcoin almadan önce güncel fiyat bilgisine ulaşmanız ve teknik analiz yapmanız gerekir. Bunun için kullanabileceğiniz en kapsamlı site tradingview.com web sitesidir. Burada hem güncel Bitcoin fiyatı hem de grafik analizi yapma imkanını bulabilirsiniz.

Bitcoin Yorumu

Piyasada Bitcoin ve altcoin fiyatını etkileyen temel unsurlardan biri de kullanıcıların kripto para yorumlarıdır. Bitcoin yorumları da satın almadan önce önemlidir. Bitcointalk.org, Twitter, Medium gibi kripto para yorumlarının sıklıkla yapıldığı platformları ziyaret ederek güncel yorumları bulabilirsiniz.

Alternatif Bitcoin Satın Alma Siteleri

Güvenilir kripto borsası Gate.io dışında Bitcoin satın alabileceğiniz farklı kripto borsaları da bulunmaktadır.

Binance, Huobi, FTX gibi dünyanın önde gelen Bitcoin siteleri de en güvenilir Bitcoin borsalarıdır. Borsalar hakkında bilgi edinmek ve Bitcoin satın almak için tıklayın.

7.1

Gate.io %20 komisyon indirimi

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Gate.io'a kayıt ol %10 Komisyon indirimi kazan!
%20 KOMİSYON İNDİRİMİref

UYARI: Marj.org mevcut kripto para borsalarındaki bütün kazanç imkanlarından nasıl faydalanılabileceğini adım adım araştıran ve en iyi yol haritasını geliştirerek kripto para sektöründeki bütün kazanç imkanlarını sunan bir platform olup, hiçbir kripto para borsasının resmi web sitesi değildir. Sunduğumuz tüm bilgiler, güncel kazanç modelleri olmakla birlikte kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir. Paylaşılan tüm ödüller, fırsatlar ve haberler borsaların resmi paylaşımları baz alınarak derlenmiştir. Binance, Huobi, Gate.io, KuCoin ve diğer borsaların anlık gelişmelerini öğrenmek için sitemizi sık kullanılanlar sekmesine eklemeyi unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz