Polkadot Parachain Slot Nedir, Nasıl Kullanılır?

Polkadot Parachain Slot, Huobi Global’in kullanıcılarına Polkadot ekosistemi üzerinde yeni geliştirilen projeleri desteklemek ve yapılacak oylama sonucunda ödül kazandıkları bir sistemdir.

Dünyanın en gelişmiş dijital varlık borsası Huobi Global, kullanıcılarının polkadot ekosisteminde hızlı bir şekilde artan projelerde herhangi bir ücret ödemeden katılım yapmalarını sağlıyor.

Polkadot Nedir?

Polkadot, Ethereum’un kurucularından İngiliz bilgisayar bilimcisi Wood tarafından geliştirilmiş, farklı blok zincirlerinin güvenilir bir şekilde değer aktarmasını sağlayan bir platformdur. Ethereum’un şu anda geliştirilmekte olan 2.0 ağ yükseltmesine cevap veren Polkadot, Ethereum ağında oluşturulan yeni projelerde oluşan yüksek gass ücretlerine alternatif bir ağ olma hedefi ile kurulmuştur.

2020 Mayıs ayında oluşturulan Polkadot ağı, hedeflerine doğru hızlı bir şekilde ilerlemeye devam ederken Huobi Global de bu ağa destek olmak amacıyla kullanıcıların polkadot ekosisteminde hızlı bir şekilde artan projelerde oy kullanmalarını sağlayan Polkadot Parachain Slot özelliğini sunuyor.

Polkadot Parachain Slot Nedir?

Polkadot slot auction

Kullanıcıların kripto para alım satımı yapmaları kadar, alım satım yaptıkları kripto paralara ait projeler hakkında bilgi sahibi olmaları da gerekir. Polkadot Parachain Slot aslında bir anlamda kullanıcıların projeler hakkında bilgi edinmelerini, projeleri desteklemeleri gibi birçok konuda artı değer katmalarını sağlayan bir sistemdir.

Huobi Polkadot Parachain Slot, kullanıcıların herhangi bir karmaşık zincir üstü işlemler olmadan favori projelerini destekleyebilecekleri bir sistemdir. Buna ek olarak ağın kullanılması ile özel anahtar sızıntılarıyla ilişkili olası riskleri de ortadan kaldırırlar.

Polkadot Parachain Slot Oy Kullanımı

5 Kasım 2021 tarihinden itibaren oy kullanılmaya başlanan sistemde oy kullanma hakkına sahip olmak için elinizde DOT tokenin bulunması gerekir. Oy kullanmak için elinizdeki DOT token miktarı kadar oylama limiti belirleyebilirsiniz. Bu işlem tamamen ücretsiz bir şekilde yapılmaktadır. Oy kullanmak için aşağıdaki adımları takip edin.

Huobi Global hesabınıza giriş yapın. Henüz bir hesabınız yoksa ücretsiz kayıt olmak için tıklayın.

1- Ana Sayfaya gelerek Finans Hizmeti sekmesinin altında yer alan “Polkadot Parachain Slot” sekmesine tıklayın.

Polkadot Parachain Slot

2- Açılan sayfada oy kullanmak istediğiniz tokeni seçin

Polkadot Parachain Slot

3- Açılan sayfada kullanmak istediğiniz oyu belirleyin. Oy kullanma miktarı elinizdeki DOT token sayısı kadardır. Bir kullanıcı maksimum 5 milyon oy kullanabilir.

Polkadot Parachain Slot

4- Oy miktarını belirledikten sonra “Hemen oy kullanın” butonuna tıklayın.

Polkadot Parachain Slot Para Kazandırır mı?

Kullanıcılar, DOT token harcayıp oy kullandıklarında elbette bu işten para kazanıp kazanmayacaklarını da merak ediyorlar. Tabi ki sistemden para da kazanılıyor. Peki, nasıl?

Her kilitli DOT, “1 oy”u temsil eder. Her kullanıcı için sistem tarafından belirlenen limit 5 milyon DOT olarak belirlenmiştir. DOT için, oylanan proje slot müzayedesini kazandığında, seçmenler karşılık gelen günlük ödülleri almaya başlarlar.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 Adımda Huobi Grid Trading Bot Kullanımı

Huobi Primepool Nedir, Nasıl Kullanılır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz