Binance Otomatik Yatırım Etkinliği: 10 BUSD’ye Varan Kupon Kazanın!

Binance kullanıcılarına yeni bir otomatik yatırım etkinliği sunuyor. 10 BUSD’ye varan kupon kazanma etkinliği ile kullanıcılarını ödüllendirecek.

9.9

Binance En Yüksek işlem hacmine sahip borsa

Binance Global, piyasa değeri ve yatırım hacmi açısından en büyük kripto para borsadır.
%10 KOMİSYON İNDİRİMİref

Resmi internet sitesinde yaptığı duyuruda ilk kez Auto-Invest kullanıcılarının 100.000 BUSD’ye kadar ödül havuzunu paylaşabilecekleri  duyuruldu.

2022-06-17 11:00 (UTC) – 2022-06-29 23:59 (UTC) dönemleri arasında ilk defa otomatik yatırım yapacak kullanıcıları için 100,000 BUSD’ye kadar ödül kazanabileceklerini duyuran Binance, etkinliğe katılım şartları hakkında da detaylı bilgi verdi. İşte Binance’ın yaptığı duyuru.

Etkinlik: İlk Kez Otomatik Yatırım Yapan Kullanıcılar Hediyesi – 100.000 BUSD Paylaşılacak

Tek bir günlük veya portföy Auto-Invest günlük planını başarıyla oluşturan ve etkinlik dönemi boyunca herhangi bir miktarda kripto para satın alan ilk 10.000 yeni Auto-Invest kullanıcısı, her biri 10 BUSD’ye kadar bir kupon almaya hak kazanacaktır. Kupon ödülleri aşağıdaki kriterlere göre belirlenecektir:

Ödül Yapısı:

Kupon Ödül Değeri
Otomatik Yatırım Alımları ile Ardışık Gün Sayısı
1 milyar dolar
1 gün
5 milyar dolar
5 gün
10 milyar dolar
10 gün

Nasıl Başlanır?

  • Adım 1 : Aktivite sayfasındaki Join Activity ] butonuna tıklayın.
  • Adım 2 : Yeni bir Otomatik Yatırım günlük planı oluşturun ve en sevdiğiniz kriptoyu satın almaya başlayın.
  • 3. Adım : Daha yüksek bir kupon tutarına hak kazanmak için art arda daha fazla günde Auto-Invest günlük planıyla başarılı bir şekilde kripto satın alın. Başarılı ardışık günlük satın alımları garanti etmek için Spot Cüzdanda veya Esnek Birikimlerde yeterli sabit para bakiyeniz olduğundan emin olun
* İpucu: En yüksek kupona hak kazanmak için günlük Otomatik Yatırım planınızı 2022-06-20 tarihinde en geç 23:00’te (UTC) başlatın.

Şartlar ve Koşullar

  • Tüm yeni Auto Invest kullanıcılarının hesaplarının doğrulanması gerekir .
  • Kullanıcılar etkinliğe başarılı bir şekilde katılmak için bu sayfadaki [Etkinliğe Katıl] düğmesini tıklamalıdır.
  • Ödüller ilk gelene ilk hizmet esasına göre verilir
  • Yalnızca ilk 10.000 nitelikli katılımcı , kuponda 10 BUSD’ye kadar ödül almaya hak kazanacaktır.
  • Uygun kullanıcılar, birden fazla Otomatik Yatırım planı oluşturabilir ve etkinlik dönemi boyunca istedikleri miktarda Otomatik Yatırım satın alabilir.
  • Otomatik Yatırım satın alımları, tek bir Otomatik Yatırım planı veya portföy Otomatik Yatırım planı kullanılarak yapılabilir.
  • Ödüller, etkinlik sona erdikten sonra iki hafta içinde dağıtılacaktır. Hesap > Ödül Merkezi aracılığıyla giriş yapabilir ve kuponunuzu kullanabilirsiniz .
  • Kuponun geçerlilik süresi, dağıtım tarihinden itibaren 14 gün olarak belirlenmiştir.
  • Otomatik Yatırım planı aracılığıyla yapılan satın almalar, Spot Cüzdan veya Esnek Tasarruf Bakiyesinden finanse edilebilir.
  • Binance, hileli davranış belirtileri gösteren herhangi bir katılımcıyı derhal diskalifiye etme hakkını saklı tutar.
  • Binance, tamamen kendi takdirine bağlı olarak Faaliyet veya Faaliyet kurallarını iptal etme veya değiştirme hakkını saklı tutar.
UYARI: Marj.org mevcut kripto para borsalarındaki bütün kazanç imkanlarından nasıl faydalanılabileceğini adım adım araştıran ve en iyi yol haritasını geliştirerek kripto para sektöründeki bütün kazanç imkanlarını sunan bir platform olup, hiçbir kripto para borsasının resmi web sitesi değildir. Sunduğumuz tüm bilgiler, güncel kazanç modelleri olmakla birlikte kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir. Paylaşılan tüm ödüller, fırsatlar ve haberler borsaların resmi paylaşımları baz alınarak derlenmiştir. Binance, Huobi, Gate.io, KuCoin ve diğer borsaların anlık gelişmelerini öğrenmek için sitemizi sık kullanılanlar sekmesine eklemeyi unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz