ByBit Para Yatırma: Binance’dan Bybit’e Coin Transferi

Başka borsadan ByBit para/coin yatırma işlemini güven içinde gerçekleştirmek için aşağıdaki resimli anlatımımızı takip edin.

Binance’dan ByBit’e Coin Transferi

Aşağıda Binance’dan Bybit kripto para borsasında coin transferi yapmayı anlattık. Kullandığınız borsa farklı bir borsa ise aynı şekilde işlemleri takip ederek hesabınıza para yatırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

1- ByBit Hesabınıza Giriş Yapın

Bybit para yatırma

ByBit kripto para borsasına para yatırma işlemi direkt olarak banka üzerinden gerçekleştirilememektedir. Bunun yerine Binance ya da başka borsadaki hesabınızdan kripto para transferi yapabilirsiniz. İşleme başlamak için ana sayfanın sağ üst köşesinde yer alan “Giriş” butonuna tıklayın ve hesap bilgilerinizi girerek sisteme giriş yapın.

2- Varlıklar ve Yatırma Butonuna Tıklayın

Bybit para yatırma

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede yer alan “Varlıklar” butonuna tıklayın, mobil kullanıcısı iseniz alt köşede yer alan “Varlıklar” butonuna tıklayın. Daha sonra açılan sayfadan “Yatırma” butonuna tıklayın.

3- Coin Seçin, Ağı Belirleyin, Cüzdan Adresini Kopyalayın

Bybit para yatırma

Yatırma butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadan hangi coini yatırmak istediğinizi seçin. Örneğin “USDT” seçin daha sonra “Ağ” bölümünü “TRC20” olarak belirleyin ve cüzdan kodunu kopyalayın.

4- Binance Cüzdan – Çekme

Bybit para yatırma

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra Binance hesabınıza giriş yapın, daha sonra “Cüzdan” butonuna tıklayın. Açılan sayfadan “Çekme” butonunu tıklayın.

5- Coin Seçin, Ağ Belirleyin, Cüzdan Adresini Yapıştırın

Bybit para yatırma

Çekme sayfasına geldiğinizde açılan sayfada transfer etmek istediğiniz coini seçmeniz gerekir. Aynı şekilde burada da “USDT” olarak seçin, “Ağ” bölümünü de aynı şekilde “TRC20” olarak belirleyin ve ByBit’te kopyaladığınız cüzdan adresiniz “Adres” bölümüne yapıştırın.

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra “Onayla” butonuna tıklayın, doğrulama kodlarını doğru şekilde girerek ByBit para yatırma işlemini tamamlayın.

ByBit Para Yatırma Güvenilir mi?

Bybit para yatırma işlemi, borsanın kendi güvenliği altında sunulan bir hizmettir. 7/24 dilediğiniz her zaman borsaya para yatırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

ByBit, varlıkların güvenliğini sağlamak amacıyla, kullanıcıların varlıklarını soğuk cüzdanlarda muhafaza etmektedir. Dünyanın en güvenilir kripto para borsaları arasında yer alan platform, kullanıcı deneyimi ve güvenliğine önem veren en iyi borsalardan biridir.

ByBit güvenliği hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

UYARI: Marj.org mevcut kripto para borsalarındaki bütün kazanç imkanlarından nasıl faydalanılabileceğini adım adım araştıran ve en iyi yol haritasını geliştirerek kripto para sektöründeki bütün kazanç imkanlarını sunan bir platform olup, hiçbir kripto para borsasının resmi web sitesi değildir. Sunduğumuz tüm bilgiler, güncel kazanç modelleri olmakla birlikte kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir. Paylaşılan tüm ödüller, fırsatlar ve haberler borsaların resmi paylaşımları baz alınarak derlenmiştir. Binance, Huobi, Gate.io, KuCoin ve diğer borsaların anlık gelişmelerini öğrenmek için sitemizi sık kullanılanlar sekmesine eklemeyi unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz