WickSwap Airdrop: 15$ Değerinde Wickswap Token

0
407

Wickswap Airdrop 1500 wickswap token (şuan 15 $ degerinde) airdrop etkinliği düzenledi. Hemen katılmak ve kazanmak için aşağıdaki adımları uygulayın.

🎁 Ödül 15$ Değerinde Wickswap Token

🎁 Referans 4.5$ Wickswap Token

3 hafta sonra ön satışı tamamlanacak Wickswap hakkında yapılacak yeni güncellemeleri sayfamızı takip ederek görebilirsiniz.

WickSwap Airdrop Nasıl Kazanılır?

  1. Link ile kayıt sayfasına gidin: Tıkla
  2. Gerekli bilgileri doldurup kayıt olun
  3. E postanıza gelen mail ile e posta adresinizi onaylayın.

Airdrop Nedir?

Airdrop, piyasaya sürülecek coin ya da tokenlerin tanıtımını yapmak amacıyla kullanıcılardan istenen bazı görevleri yerine getirmekle bedava dağıtılan ödüllere denir.

Her airdrop kampanyası elbette güvenilir değil. Bu nedenle kampanyalara katılmadan önce araştırma yapmanız ve buna göre değerlendirmenizi öneririz.

Güncel airdrop haberlerini takip edebileceğiniz kategorimizi ziyaret ederek her gün bedava coin kazanma şansını elde edebilirsiniz.

UYARI: Marj.org mevcut kripto para borsalarındaki bütün kazanç imkanlarından nasıl faydalanılabileceğini adım adım araştıran ve en iyi yol haritasını geliştirerek kripto para sektöründeki bütün kazanç imkanlarını sunan bir platform olup, hiçbir kripto para borsasının resmi web sitesi değildir. Sunduğumuz tüm bilgiler, güncel kazanç modelleri olmakla birlikte kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir. Paylaşılan tüm ödüller, fırsatlar ve haberler borsaların resmi paylaşımları baz alınarak derlenmiştir. Binance, Huobi, Gate.io, KuCoin ve diğer borsaların anlık gelişmelerini öğrenmek için sitemizi sık kullanılanlar sekmesine eklemeyi unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz