BKEX İletişim Bilgileri (Resmi İletişim Hesapları)

BKEX kripto para borsası ile ilgili yaşadığınız problemleri daha hızlı çözüme ulaştırmak için aşağıda verdiğimiz BKEX iletişim bilgileri üzerinden platforma ulaşarak destek talebinde bulunabilirsiniz.

BKEX kayıt

BKEX deneyimlerinizi yazmak, yaşadığınız problemleri uzman marj.org ekibimize ileterek daha hızlı çözüm alabilirsiniz. Sayfanın altında yer alan “Yorum Yap” bölümünden görüşlerinizi ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz.

BKEX İletişim Bilgileri

BKEX İletişim Bilgileri

Gelişmeye devam eden Karayipler merkezli kripto para borsası BKEX ile ilgili yaşadığınız sorunların kısa sürede çözüme ulaştırılabilmesi için aşağıda yer alan BKEX resmi iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

BKEX Canlı Destek Sayfası

BKEX canlı destekYaşadığınız problemleri daha hızlı çözüme ulaştırmak için BKEX canlı destek sayfasını kullanabilirsiniz. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sayfanın sağ üst kısmında yer alan “Canlı Destek” butonuna tıkladıktan sonra açılır menüden “Online Müşteri Hizmetleri” sekmesini tıklayarak sayfaya erişebilirsiniz.

BKEX Canlı Destek Sayfası Kullanımı

BKEX canlı destek sayfası kullanımı

Canlı Destek butonuna tıkladığınızda açılan yeni pencerede size seçenekler sunulacak. Örneğin “Para çekme sorunu” başlığını tıkladığınızda, bununla ilgili öncesinden yazılan makaleyi inceleyebilirsiniz. Yaşadığınız sorun yoksa, “Yazışma” bölümünden canlı müşteri temsilcisi ile görüşebilirsiniz.

BKEX Türkçe Destek Var mı?

BKEX, gelişmeye devam eden bir kripto para borsasıdır. Kullanım dili olarak Türkçe seçeneği aktif olduğu gibi canlı destek sayfasından da Türkçe yazışarak sorunlarınızı belirtebilirsiniz.

BKEX Resmi E-Posta Adresi

BKEX e-posta adresiCanlı destek üzerinden çözemediğiniz problemleri daha ayrıntılı bir şekilde incelemeleri için BKEX resmi mail adresinden yazışarak belirtebilirsiniz. BKEX resmi e-posta adresi [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz.

BKEX Mail Gönderirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  1. Mail atarken konu başlığını net ve birkaç cümle ile belirtin.
  2. Başlık bölümüne yaşadığınız problemi anlatan 1-2 cümlelik bir başlık seçin.
  3. Açıklama kısmında kalabalık ve anlamsız cümlelerden kaçınarak yaşadığınız problemi ayrıntılı bir şekilde yazın.
  4. BKEX maillere ortalama 1-3 iş günü içerisinde yanıt vermektedir. Bu süre içinde yeni bir mail göndermek yerine beklemenizi öneririz.

BKEX Sosyal Medya Hesapları

BKEX sosyal medyaHizmetleri hakkında sürekli güncel bilgiler paylaşarak kullanıcılarını bilgilendiren BKEX kripto para borsasının sosyal medya hesaplarına aşağıdaki bağlantı linklerinden ulaşabilirsiniz.

BKEX Global Twitter Linki

BKEX Telegram (İngilizce) Linki

BKEX Global Linkedin Linki

BKEX Coinmarketcap Linki

BKEX İletişim Numarası

BKEX telefonBKEX, global ölçekte hizmet veren bir kripto para borsasıdır. Mail ve canlı destek kanallarını kullanarak iletişime geçebilirsiniz. BKEX telefon üzerinden müşterilerine hizmet vermemektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz