MekaWarrior Airdrop Kampanyası: Ödül 3 Free mint NFT ve 10.000 USDT

0
269

Binance Smart Chain’e (BSC) dayalı çevrimiçi bir oyun olan MekaWarrior, airdrop kampanyasında katılım gösterenler arasında rast gele seçim ile 3 Free mint NFT ve 10,000 USDT dağıtıyor.

Son Katılım: 11 AĞUSTOS

Nasıl Katılırım?

Gleam üzerinden düzenlenen airdrop etkinliğine katılmak için tıklayın

  1. Twitter kanalına abone olun
  2. Twitleri beğenin ve retwitleyin
  3. Web sitesini ziyaret edin.
  4. Arkadaşlarınızı etkinliğe davet ederek daha fazla kazanma şansını yakalayın.

MekaWarrior Nedir?

MekaWarrior, Binance Smart Chain’e (BSC) dayalı çevrimiçi bir oyundur. Yakında Binance NFT pazarında gizemli kutu ön satışını başlatıyor. Yeni kullanıcı kitlesine ulaşmak ve oyuncu sayısını arttırkmak isteyen MekaWarrior, düzenlediği etkinlik kapsamında kullanıcılarını ödüllendiriyor.

Ödüller, rast gelen yapılacak çekiliş ile dağıtılacak. Kazanma şansını arttırmak için verilen bağlantıyı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

UYARI: Marj.org mevcut kripto para borsalarındaki bütün kazanç imkanlarından nasıl faydalanılabileceğini adım adım araştıran ve en iyi yol haritasını geliştirerek kripto para sektöründeki bütün kazanç imkanlarını sunan bir platform olup, hiçbir kripto para borsasının resmi web sitesi değildir. Sunduğumuz tüm bilgiler, güncel kazanç modelleri olmakla birlikte kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir. Paylaşılan tüm ödüller, fırsatlar ve haberler borsaların resmi paylaşımları baz alınarak derlenmiştir. Binance, Huobi, Gate.io, KuCoin ve diğer borsaların anlık gelişmelerini öğrenmek için sitemizi sık kullanılanlar sekmesine eklemeyi unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz