Icrypex Kayıt Ol: Ömür Boyu %5 Komisyon İndirimi +30 TL’lik BTC Kripto Para Hediyesi

Türkiye’nin en güvenilir kripto borsalarında Icrypex’e ömür boyu %5 komisyon indirimi alarak kayıt olmak için aşağıdaki adımları takip edin.

6.5
icypex
%5 KOMİSYON İNDİRİMLİIcrypex

Hızlı ve güvenilir Türk lirası ile Bitcoin alma sitesi Icrypex, yeni dönemde kullanıcılarını ödüllendirmeye devam ediyor. Referans kodu ile kayıt olan kullanıcılarına ömür boyu %5 komisyon indirimi ve sürpriz ödüller sunuyor.

Icrypex Üyeliği Oluşturma

Türk Lirası ile güvenilir Bitcoin alım-satım sitesi Icrypex üyeliği oluşturmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Adım 1: Kayıt sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın ve açılan sayfadan forumu doldurun.

Icrypex kayıt

Adım 2: Üyelik işleminizi tamamladıktan sonra belirlediğiniz cep telefonunuza gelen SMS kodunu ilgili alana yapıştırarak Icypex üyelik oluşturma işlemini güvenli bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Icypex kayıt

Basit bir şekilde yukarıdaki gibi işlem yaparak Icrypex üyelik işlemini tamamlayabilirsiniz.

6.5
icypex

ICRYPEX %5 komisyon indirimli

Türkiye'nin güvenilir kripto borsası Icrypex'e 1s8w89pil46qgea4 referans kodu ile kayıt ol anında komisyon indirimi kazan!
%5 KOMİSYON İNDİRİMLİIcrypex

Icypex KYC Doğrulama Nasıl Yapılır?

Üyelik işlemini tamamladıktan sonra güvenilir bir şekilde işlem yapmak ve herhangi bir kısıtlamaya takılmamak için KYC doğrulama (kimlik doğrulaması) yapmanız gerekmektedir.

Aşağıdaki adımları takip ederek icrypex KYC doğrulama işlemini kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

Adım 1: Icypex KYC doğrulaması yapmak için hesabınıza giriş yaptıktan sonra Profil > Hesap Onayı Limit adımlarını takip edin. Açılacak sayfada işlem yapmaya başlamak için e-mail adresinize gelen kodu ilgili yere yazın ve Tamam butonuna tıklayın.

icypex kyc

Adım 2: Açılacak yeni ekranda kimliğinizin ön yüzü ve arka yüzünü yükleyin.Icypex kycAdım 3: Kimliğinizin ön ve arka yüzünü yükledikten sonra dilekçeli fotoğrafınızı yüklemeniz gerekmektedir. Aşağıdaki resimdeki gibi selfie çekerek yükleyebilirsiniz.
Icypex kyc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz