ByBit OPU/USDT ve LUNA/USDT İşlem Çiftlerini Listeledi

0
200

Hızla büyümeye devam eden güvenilir kripto borsası ByBit, resmi web sitesinde yaptığı duyuruda OPU/USDT ve LUNA/USDT sözleşmelerini listelediğini bildirdi.

6.5

İçeriğin Özet Başlıkları

ByBit 25$ hoşgeldin bonusu

En iyi kripto para borsaları arasında yer alan ByBit'e üye ol, şartları yerine getir 20$ kazan!
20$ KAYIT BONUSUref

Türkiye’de geniş yatırımcı kitlesine sahip olan ByBit kripto borsası, yeni coinleri arasına iki işlem çiftini daha ekledi. Yaptığı duyuruda vadeli işlemlerde listelediğini duyurduğu OPU/USDT ve LUNA/USDT sözleşmeleri için X25’ten X125 kaldıraç oranlarına kadar desteklediğini duyurdu.

OPU Coin Nedir?

Opu, dünya çapındaki hastalara, araştırmacılara, üreticilere ve tıp uzmanlarına özel ve güvenli tıbbi verileri yönetme, izleme ve bunlardan para kazanma becerisi kazandırır.

Veri sağlayıcılar, veri tüketicilerinin araştırma, iş, bilim ve teknolojide kullanım için özel verilere zahmetsizce erişebildiği tam gizlilik ve kontrolü korurken verilerden güvenli bir şekilde para kazanabilir.

OPU resmi web sitesi: Tıklayın

UYARI: Marj.org mevcut kripto para borsalarındaki bütün kazanç imkanlarından nasıl faydalanılabileceğini adım adım araştıran ve en iyi yol haritasını geliştirerek kripto para sektöründeki bütün kazanç imkanlarını sunan bir platform olup, hiçbir kripto para borsasının resmi web sitesi değildir. Sunduğumuz tüm bilgiler, güncel kazanç modelleri olmakla birlikte kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir. Paylaşılan tüm ödüller, fırsatlar ve haberler borsaların resmi paylaşımları baz alınarak derlenmiştir. Binance, Huobi, Gate.io, KuCoin ve diğer borsaların anlık gelişmelerini öğrenmek için sitemizi sık kullanılanlar sekmesine eklemeyi unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz