Hızlı ve Güvenilir BKEX Para Yatırma

BKEX kripto para borsasında işlem yapmak için hesabınıza farklı bir borsadan coin/para transferi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki adımları takip ederek BKEX para yatırma işlemini güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

BKEX kayıt

BKEX Para Nasıl Yatırılır?

BKEX para yatırma

Aşağıda resimli anlatım yaptığımız şekilde işlem yaparak kolay ve güvenilir bir şekilde başka borsadan BKEX kripto para borsasına coin transfer edebilirsiniz. Anlatımımız Binance’dan BKEX’e coin transferi olacak, diğer borsalardan da aynı şekilde işlem yapabilirsiniz.

1- Hesabınıza Giriş Yapın

BKEX para yatırma

BKEX para yatırma işlemini başlatmak için hesabınıza giriş yapın. Giriş yapmak için ana sayfanın sağ üst köşesinde yer alan “Giriş” butonuna tıklayın.

2- Varlıklar-Yatırma

BKEX para yatırma

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda yer alan “Varlıklar” butonuna tıklayın. Daha sonra açılan sayfada “Yatırma” butonuna tıklayın.

3- Coin Seçin, Ağı Belirleyin Cüzdan Adresini Kopyalayın

BKEX para yatırma

BKEX para yatırma işlemlerinde diğer borsalardaki gibi geniş kripto para türleri bulunmamaktadır. USDT, BTC, ETH ve LTC kripto paralar ile transfer yapabilirsiniz. Açılan sayfadan bu coinlerden birini seçin. Örneğin USDT seçin, daha sonra Ağ bölümünü “TRC20” olarak belirleyin ve size verilen cüzdan adresini kopyalayın.

4- Binance Cüzdan -Çekme Sayfasına Gidin

BKEX para yatırma

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra Binance hesabınıza giriş yapın, daha sonra Cüzdan sayfasından “Çekme” bölümüne gidin.

5- Coin Seçin, Ağı Belirleyin Cüzdan Adresini Yapıştırın

BKEX para yatırma

Çekme sekmesine geldiğinizde, hangi coini çekmek istediğinizi belirleyin. BKEX’te olduğu gibi USDT seçin, daha sonra aynı şekilde ağ bölümünü de TRC20 olarak belirleyin ve yukarıda kopyaladığınız cüzdan adresini “Adres” bölümüne yapıştırın. Onay kodlarını girdikten sonra transfer işlemini tamamlamış olursunuz.

BKEX Para Yatırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

BKEX para yatırma işlemi, diğer borsalara göre daha kolaydır fakat diğer borsalarda coin seçenekleri daha fazladır. Bu nedenle BKEX para yatırma işleminde aşağıdaki kurallara dikkat etmenizi öneririz.

  1. Coin seçimini doğru yapın.
  2. USDT çekimlerinde ağ olarak TRC20 belirleyin, diğer ağlarda komisyon kesintileri yüksektir.
  3. Cüzdan adresini doğru kopyalamak için mutlaka “Kopyala” butonunu kopyalayın.
  4. Binance ya da diğer borsalardan para gönderirken aynı coini seçtiğinizden emin olun.
  5. Ağ bölümünü BKEX’te olduğu gibi mutlaka aynı olmasına dikkat edin.

İlginizi Çekebilir: BKEX Kayıt Nasıl Yapılır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz