BSC Daily & MetaDoge $MTDU Airdrop: Toplam Ödül 100,000 MTDU

BSC Daily & MetaDoge $MTDU airdrop etkinliğine katılarak 100,000 MTDU ödül kazanma şansını yakalamak için aşağıdaki adımları takip edin.

Son katılım tarihi: 8 Ağustos 2022

Nasıl Katılırım?

Kampanyaya katılmak için öncelikle Metamask cüzdanınızdan BEP-20 cüzdan kodu oluşturun ve daha sonra aşağıdaki adımları takip edin.

  1. Airdrop Gleam üzerinden yapılmaktadır. Katılmak için tıklayın.
  2. Twitter beğenilerini yapın
  3. BEP20 cüzdan adresinizi girin.
  4. Telegram grubuna kayıt olun.

Metamask Cüzdanına BSC Network Nasıl Eklenir?

Binance Smart Chain cüzdan kodunuzu tanımlamak için, Metamask ağ ekle kısmına aşağıdaki bilgileri girerek BSC mainneti cüzdanınıza tanımlayabilirsiniz.

Network Name: Smart Chain
New RPC URL: https://bsc-dataseed.binance.org/
Chain ID: 56
Currency Symbol: BNB
New RPC URL: https://bscscan.com/

MetaDoge MTDU Coin Nedir?

MetaDoge, Space Doge’dan ilham alan Blockchain tabanlı bir oyun projesidir. Bu oyunun çekici oyun modları ile genişletilebilir bir ekosistem olması amaçlanmıştır. MetaDoge ekosistemindeki tüm modlar, aynı NFT Doges’i paylaşır ve bu, yardımcı programın gelecekte sınırsız olmasını sağlar.

MetaDoge MTDU coin projesini buradan inceleyebilirsiniz.

UYARI: Marj.org mevcut kripto para borsalarındaki bütün kazanç imkanlarından nasıl faydalanılabileceğini adım adım araştıran ve en iyi yol haritasını geliştirerek kripto para sektöründeki bütün kazanç imkanlarını sunan bir platform olup, hiçbir kripto para borsasının resmi web sitesi değildir. Sunduğumuz tüm bilgiler, güncel kazanç modelleri olmakla birlikte kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir. Paylaşılan tüm ödüller, fırsatlar ve haberler borsaların resmi paylaşımları baz alınarak derlenmiştir. Binance, Huobi, Gate.io, KuCoin ve diğer borsaların anlık gelişmelerini öğrenmek için sitemizi sık kullanılanlar sekmesine eklemeyi unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz