Trust Wallet, Binance Smart Chain’e (BSC) Bağlama

Binance hesabınızı Trust Wallet’ınıza bağlayarak varlıklarınızı daha güvenilir hale getirebilirsiniz. Uzun dönemli yatırımcılar için özellikle kullanılması ideal olan mobil cüzdanlar, borsa cüzdanların (online cüzdanlar)’na göre daha güvenilirdir?

9.9

Binance En Yüksek işlem hacmine sahip borsa

Binance Global, piyasa değeri ve yatırım hacmi açısından en büyük kripto para borsadır.
%10 KOMİSYON İNDİRİMİref

2017 yılında hizmet vermeye başlayan Binance ve Trust Wallet, kriptografinin en büyük iki ismidir. Her iki isim de kripto alanında önemli bir yere sahip isimlerdir.

Trust Wallet, Binance Smart Chain'e (BSC) Bağlama

Binance hesabı, normal şartlarda Trust Wallet’a bağlanmaz. Ancak tersi işlem yapılabilir. Yani Trust Wallet’ınızı Binance Akıllı Cüzdan’ınınıza bağlayabilirsiniz.

Aşağıdaki adımları sırasıyla takip ederek güvenli bir şekilde Trust Wallet’ınızı Binance hesabınıza bağlayabilirsiniz. Ancak bu işlemi yapmak için küçük miktarda bir gas ücreti ödemeniz gerekir. Yani hesabınızda BNB coin olması gerekmektedir.

  1. Trust Wallet uygulamasını mobil cihazınıza indirin ve yükleyin.
  2. Cüzdanınız yoksa, bir cüzdan oluşturun ve tohum cümlenizi kaydedin.
  3. Halihazırda bir cüzdan kurulumunuz varsa jetonlara gidin ve “Akıllı Zincir”e tıklayın.
  4. Bunu yaptıktan sonra devam edip “al” seçeneğine tıklayıp adresinizi kopyalayabilirsiniz.
  5. Adresi Binance’e yapıştırın ve gaz ücretleriniz için BNB aktarın.
  6. BNB’yi nasıl gönderdiğimize benzer şekilde, Trust Wallet’ınızdan BSC alma adresinizi girerek BEP20 ağını kullanarak herhangi bir jeton gönderebilirsiniz.

Benzer şekilde, Trust Wallet jeton listenize herhangi bir jeton eklemek istiyorsanız, sağ üst köşedeki simgeye tıklayarak eklemek istediğiniz jetonu arayın. Simgeyi gördükten sonra, yeşile dönmesi için geçiş düğmesine tıklayın.

Ancak Binance, varlıkların Trust Wallet’a transferi için nominal ücretler alır. Ücretlerle ilgili detaylar transfer yaptığınızda belirtilecektir.

Herhangi bir işlemi onaylamadan önce, seçtiğiniz ağ ve adresin doğru olduğundan emin olun.

Neden Hesabınızı Bağlamalısınız?

Kullanıcı varlıkları her yatırımcı için önem taşır. Elbette Binance, dünyanın en güvenilir kripto borsaları arasında yer almaktadır. Ancak hiçbir şey olmaz denecek kadar da güvenilir bir yer değildir. Bu nedenle varlıklarınızı güvence altına almanız sizin elinizdedir.

Trust Wallet uygulaması, ücretsiz sunulan bir hizmettir. Sadece transfer edilen coinler için düşük gas ücreti kesintisi yapan bir uygulamadır.

Varlıklarınızı güven altına almak ve herhangi bir saldırı karşısında mağdur olmamak için hesabınızı güvence altında tutmanızı sağlayan Trust Wallet uygulaması bu anlamda güvenilir bir alternatiftir.

Trust Wallet Güvenilir mi?

Tabi ki kullanıcı olarak varlıklarınızı güvence altına almadan önce kullanacağınız uygulamanın güvenirliğini araştırmanız önemlidir. Bu bağlamda haklı olarak “Trust Wallet güvenilir mi, kapanır mı?” sorusunu sormanız gerekir.

Trust Wallet, 2017 yılından bu yana hizmet veren bir şirkettir. 65’in üzerinde blok zinciri desteğiyle 4,5 milyondan fazla varlığı destekleyen cüzdan, kullanımı kolay arayüzü de dahil olmak üzere çeşitli özelliklere sahiptir. Lansmanından bu yana 25 milyondan fazla müşteriye sahip bir uygulamadır.

Büyüklüğü ve sunduğu hizmetlerin geniş olması, Trust Wallet’ın güvenilir olduğunu gösterir.

UYARI: Marj.org mevcut kripto para borsalarındaki bütün kazanç imkanlarından nasıl faydalanılabileceğini adım adım araştıran ve en iyi yol haritasını geliştirerek kripto para sektöründeki bütün kazanç imkanlarını sunan bir platform olup, hiçbir kripto para borsasının resmi web sitesi değildir. Sunduğumuz tüm bilgiler, güncel kazanç modelleri olmakla birlikte kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir. Paylaşılan tüm ödüller, fırsatlar ve haberler borsaların resmi paylaşımları baz alınarak derlenmiştir. Binance, Huobi, Gate.io, KuCoin ve diğer borsaların anlık gelişmelerini öğrenmek için sitemizi sık kullanılanlar sekmesine eklemeyi unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz