SnapEx Pro Güvenilir mi, Nerenin Borsası, Kayıt Nasıl Olunur?

0
280

Son dönemlerde düzenlediği etkinlikleri ile Türkiye piyasasında yer edinmeyi başaran SnapEx Pro kripto borsası hakkında yaptığımız değerlendirmeyi inceleyerek borsa hakkındaki tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Snapex

SnapEx, profesyonel bir Ar-Ge özel yönetim ekibi tarafından kurulmuş bir kripto takas platformudur. Küresel anlamda hizmet sunan platform, dijital para kontrat alım satım hizmetleri sunar.

SnapEx Pro Nedir?

SnapEx; Seyşeller, Singapur, Güney Kore, Japonya, Malezya ve Vietnam dâhil olmak üzere dünyanın birçok yerinde ofisleri bulunan, kripto para takas platformu olarak faaliyetlerini sürdüren bir platformdur.

Merkezi Hong Kong’da yer alan SnapEx Pro kripto borsası, kullanıcı varlıklarının güvenliğini ve veri güvenliğini koruma amacıyla birçok güvenlik katmanını kullanan bir borsadır.

Snap Technology Limited’e ait olan şirket, 2019’da günlük aktif kullanıcılarında %900’ün üzerinde bir büyümenin yanı sıra işlem hacimlerinde %600’lük bir artış görmeyi başarmış bir adrestir.

SnapEx Güvenilir mi?

Kullanıcılarına sunduğu çözümleri ve etkinlikleri ile kendinden son dönemlerde en çok söz ettiren kripto borsalarından biri haline gelen SnapEx, güvenilir kripto borsaları arasında yer alır.

SnapEx, temel kripto para biriminde fiyat hareketleri ticareti yaptığınız anlamına gelen bir türev borsasıdır. Yani geleneksel kripto borsalarından daha farklı çalışan bir platformdur.

Cüzdan güvenliği, iletişim güvenliği, kullanıcı trafiği güvenliği ve varlık güvenliği gibi konularda ciddi anlamda çalışmalarda bulunan SnapEx Pro kripto borsası, bu yönüyle değerlendirildiğinde SnapEx güvenilir mi? sorusuna “evet” yanıtını vermek gerekir.

Cüzdan Güvenliği: SnapEx Pro, kullanıcı varlıklarının büyük bir bölümünü çevrimdışı cüzdanlarda (soğuk cüzdanlarda) muhafaza eder. Bu sayede olası saldırılar durumunda varlıklar güvence altında kalır.

Kullanıcılar, para çekme işlemini gerçekleştirdiklerinde SnapEx, sıcak cüzdanları devreye koyarak işlemin gerçekleşmesini sağlar. Böylelikle kullanıcılar diledikleri zaman varlıklarını güven içinde çekebilirler.

İletişim Güvenliği: SnapEx Pro, web sitesinde 256 bit SSL şifrelemesi kullanmaktadır. Bu da yine borsanın güvenilir bir platform olmasını etkileyen en büyük özelliklerinden biridir.

Canlı Destek: Türkçe dil desteği bulunan SnapEx kripto borsasında canlı destek sayfasından 7/24 ulaşım sağlanarak yaşanan problemlerin çözümü sağlanmaktadır.

Canlı destek sayfası üzerinden Türkçe konuşan müşteri temsilcileri bulunmamaktadır. Ancak translate kullanan temsilciler ile Türkçe Telegram Kanalı üzerinden destek verilmektedir.

Transfer Hızı: Kripto para yatırımcılarının borsalarda en çok aradıkları özelliklerden biri transfer süresidir. Transfer hızı, borsanın güvenilir olup olmadığını kanıtlayan özel bir durumdur.

Snapex borsası güvenilir mi sorusunu transfer hızı üzerinden değerlendirdiğimizde, borsanın son derece hızlı transfer işlemleri gerçekleştirdiği görülmektedir.

Kullanıcı Güvenliği: SnapEx Pro, kullanıcı güvenliğine önem veren ve bu yönde çalışmalarını sürdüren bir platformdur. Google Authenticator uygulamasının kullanılabildiği borsada, bu sayede kullanıcılar daha güvenli şekilde giriş yapmaktadır.

Varlıklar ve Araçlar

SnapEx Pro, kullanıcılarının güvenliğine verdiği önem kadar ticaret türleriyle de öne çıkmayı başaran bir platformdur. Varlıklar ve araçlar konusunda gelişmiş bir platform olması bunu gösterir.

SnapEx güvenilir mi? sorusuna sunduğu özellikler üzerinden de cevap vermeye çalışalım.

SnapEx Pro’da kaldıraçlı enstrümanların ticaretini yapılmaktadır. Spot işlem tarafı aktif olsa da borsanın ana hedefi kaldıraçlı işlemlerdir.

Borsada 100X kaldıraç oranına kadar işlem yapılabilmektedir.  Diğer borsalardan farklı olarak SnapEx, CFD’ye (fark sözleşmesi) benzer bir araç geliştirmesi, platformun dikkat çekici özellikleri arasında yer almaktadır.

SnapEx Pro Değerlendirmesi | Artıları Eksileri

Artıları Eksileri
+ Güvenilir – Altcoin seçeneği az
+ SSL Sertifikası – TRY para yatırma yok
+ Türkçe Dil Desteği – Anonim ödeme yöntemleri
+ Kolay Kullanım – Olumsuz yorumlar

SnapEx Kullanıcı Deneyimi

Kullanıcı deneyimi noktasında son derece profesyonel bir çalışma yapılarak sunulan alım-satım platformu ile mobil uygulama, basit düzeyde kullanıcıların bile kolaylıkla kullanabilecekleri şekilde, sezgisel olarak tasarlanmıştır.

Aşağıdaki görselden inceleyerek SnapEx kullanıcı deneyimini değerlendirebilirsiniz.

Snapex kullanıcı deneyimi

SnapEx Mobil Uygulaması

SnapEx kullanıcı deneyimini yükseltmek adına mobil uygulamasını da sezgisel şekilde tasarlayarak kullanıcılarına sunuyor. Aşağıdaki bağlantılardan, mobil cihazınıza uygun sürümü indirebilirsiniz.

Android IOS

SnapEx Kayıt Nasıl Olunur?

SnapEx güvenilir mi sorularına yeteri kadar cevap verdiğimizi düşünüyoruz. Eğer siz de borsanın güvenilir olduğuna inanıyorsanız, aşağıdaki adımları takip ederek SnapEx kayıt işlemini tamamlayabilirsiniz.

Adım 1: SnapEx üyeliği oluşturmak için buraya tıklayarak açılan forumu doldurun.

Snapex kayıt

Adım 2: Forumu doldururken Doğrulama Kodu alanının yanında bulunan Gönder butonuna tıklayın ve mail adresinize gelen doğrulama kodunu ilgili alana girin.

SnapEx KYC Doğrulama

Kayıt işlemini başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra ödülü almak için KYC doğrulaması yapmanız gerekmektedir. SnapEx KYC doğrulaması (kimlik doğrulama) yapmak için;

  1. Hesabınıza giriş yapın
  2. Hesap butonuna tıklayın ve açılan menüden Doğrulama butonuna tıklayın.
  3. Açılan sayfadan kimlik bilgilerinizi girin.
  4. Bir sonraki adımda selfie çekerek KYC doğrulama işlemini tamamlayın.

Snapex KYC

SnapEx KYC doğrulama işlemini de tamamladıktan sonra mobil uygulamayı indirin, hesabınıza giriş yapın ve bilgilendirme formu linkine tıklayın bilgilerinizi ilettikten sonra 10$ bonus kazanın.

SnapEx Para Yatırma

SnapEx para yatırma işlemi, kredi kartı ve coin transferi ile yapılmaktadır. Ancak kredi kartı seçeneği, Türkiye’de aktif olmadığı için başka borsalardaki varlıklarınızı transfer edebilirsiniz.

SnapEx para yatırma işlemini tamamlamak için aşağıdaki adımları takip edin.

  1. Hesabınıza giriş yapın.
  2. Mail adresinizin olduğu bölüme gelin ve Yatırma butonuna tıklayın.
  3. Yatırmak istediğiniz coini seçin, ağı belirleyin ve cüzdan adresini kopyalayın.

Snapex para yatırma

Cüzdan adresini kopyaladıktan sonra varlıklarınızın bulunduğu borsaya girin, Cüzdan  ya da Varlıklar sekmesine tıklayın ve çekim işlemlerine girerek kopyaladığınız adresi yapıştırın, miktarı belirleyin ve transfer işlemini onaylayın.

SnapEx Coin Transfer Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  1. Yukarıdaki TRC20 yatırma adresi sadece TRC20-USDT veya için desteklemektedir. Bu adrese diğer ağlardan yatırılan herhangi bir kripto para geri alınamaz.
  2. Lütfen “Bağlantıyı Kopyala” seçeneğine tıklayın ve cüzdanınızın Para Çekme sayfasına yapıştırın. Alternatif olarak, cüzdanınızın Para Çekme sayfasından QR kodunu tarayın. Lütfen yatırılan fonlarının kaybını önlemek için adresin doğru olduğundan emin olun.
  3. Bir defa para yatırma işlemi için minimum miktar 1 USDT veya ‘dir. Daha küçük para yatırma miktarları işleme alınmayacaktır.

SnapEx Para Çekme

Para çekme işlemini de yine aynı şekilde yukarıda anlattığımız adımları takip ederek sadece Çekme butonuna tıklayarak işlem gerçekleştirebilirsiniz.

  1. Hesabınıza giriş yapın
  2. Mail adresinizin olduğu yere tıklayın ve Çekme butonuna tıklayın.
  3. Çekmek istediğiniz coini seçin, ağı diğer borsa ile aynı seçin ve cüzdan kodunu yapıştırarak işlemi onaylayın.

Snapex para çekme

Binance mi, SnapEx mi?

Yukarıdan itibaren SnapEx borsası incelemesi yaptık. Artıları ve eksileri ile borsayı değerlendirdiğimiz yazımızı incelediniz. Peki, Binance mi Snapex mi?

Elbette 2017 yılında kurulan ve işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto borsası Binance, birçok yönüyle SnapEx borsasından daha aktif bir platformdur.

Fakat Binance’ın tercih edilmesi, SnapEx’in güvenilir olmadığını göstermez. Binance’dan 2 yıl sonra kurulan platform, her geçen gün daha da geliştirilmeye devam etmektedir.

Binance’da çok sayıda altcoin ile TRY itibari paranın yatırılması, en büyük avantajlarından biridir. SnapEx borsasında TRY itibari para yatırma seçeneği bulunmamaktadır.

Sonuç olarak; SnapEx borsası güvenilir bir platformdur. Ancak hiçbir borsa devlet güvencesi altında olmadığı gibi SnapEx de devlet güvencesi altında değildir. Yani kayıp ve kazançlar tamamen kullanıcının sorumluluğundadır.

SnapEx güvenilir bir borsa olmasına rağmen yine de kayıt olmadan ve işlem yapmadan önce borsa hakkında kendi araştırmalarınızı da yapmanızı öneririz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz