Phemex Türkiye Güvenilir mi, Sahibi Kim, Nasıl Kayıt Olunur?

0
252

Kripto para birimlerinin önde gelen finansal bir alan olarak ortaya çıkmasıyla birlikte birçok site de aynı alanda işlem yapmaya başladı. Bunlardan biri de Phemex ticaret platformudur.

Phemex, kripto varlıkların kara dönüştürülebileceği en güvenilir ve sorunsuz kripto borsaları arasında yer almaktadır. Kullanıcılarının kripto ticaretinde profesyonel görgü kuralları güvenirlik ve müşteri desteği ile yatırımcıların güvenini kazanmayı başardı.

Türkiye’deki yatırımcıları için oluşturduğu Phemex Türkiye ile para yatırma ve çekme işlemleri daha kolay bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Phemex Özeti

Resmi internet sitesi https://phemex.com.tr/
Merkez Singapur
İçinde bulunan 2019
Yerel Simge Hiçbiri
Listelenen Kripto Para Birimi BTC, ETH, BCH, LTC, USDT ve daha fazlası
Ticaret Çiftleri 220+
Desteklenen Fiat Para Birimleri TRY, TRY
Desteklenen Ülkeler Angola, Avusturya, Barbados, Finlandiya, Grönland, Macaristan, Hindistan, Malavi, Nauru Türkiye +
Minimum Depozito Ticaret para birimine bağlıdır
Depozito Ücretleri Özgür
İşlem ücretleri Alıcı:%0.075
Yapıcı:-%0.025
Para Çekme Ücretleri Para birimine bağlıdır
Başvuru Evet
Müşteri desteği Posta, Canlı Sohbet, Yardım Merkezi Desteği

Phemex Borsası Nedir?

220+ ticaret çiftine sahip olan Phemex, 2019 yılında Singapur merkezli olarak kurulmuş, kripto para takas platformudur.

ABD doları fiat para birimini destekleyen borsa, dünyanın birçok ülkesinde AML kurallarına uygun şekilde hareket eden en güvenilir kripto borsaları arasında yer almaktadır.

Müşteri desteği için canlı sohbet, yardım merkezi desteği ve e-posta desteği sağlayan Phemex, bu yönleriyle kullanıcıların kolay işlem yapabildiği bir platformdur.

Morgan Stanley’nin sekiz eski yöneticisi tarafından yönetilen Phemex, 100X kaldıraçla ETHUSD, BTCUSD, LTCUSD, LINKUSD, XRPUSD ve XTZUSD gibi çeşitli kalıcı sözleşmelerle ticaret yapmalarına olanak tanır.

Dünyanın birçok yerinden kullanıcısına ulaşan Phemex, karmaşık olmayan alım-satım platformu ve kullanımı kolay bir siteye sahip olması ile yatırımcılarının beğenisini kazanmaktadır.

Coinmarketcap verilerine göre en yüksek işlem hacmine sahip kripto borsaları listelemesinde 36. sırada yer alan Phemex (24.06.2022) itibariyle $302,989,734 işlem hacmine sahiptir.

Phemex’in Sahibi Kimdir?

Phemex, 2019 yılında bankacılık devi Morgan Stanley’in 8 eski çalışanı tarafından kurulmuş, CEO’luğunu Jack Tao tarafından üstlenmiştir.

Kurucu üyelerinin eski bankacılık devi Morgan Stanley’in çalışanlarının olması, finansal alanda başarılı bir firma olmasını etkilemektedir.

Phemex Türkiye de Phemex Global’in Türkiye’deki yatırımcılarının kolaylıkla para yatırmaları ve çekmeleri için oluşturulmuş bir platformdur.

5.5

Phemex TR sürpriz bonuslar

Phemex TR Kayıt Ol, KYC Doğrulaması yap, 5$ Bonus Kazan.
5$ KAYIT BONUSU KAZANphemextr

Phemex Türkiye Güvenilir mi?

Phemex, kullanıcı varlıklarının korunması noktasında en kaliteli şekilde çalışan borsaların başında gelir. Her kullanıcısına farklı soğuk cüzdan mevduat adresleri atayan ve güvenilir hale getiren hiyerarşik bir Deterministik Soğuk Cüzdan Sistemine sahiptir.

Kullanıcı varlıkları çevrimdışı imza yoluyla şirketin çoklu imza soğuk cüzdanına gönderilir. Müşterilerin para çekme talepleri günde 3 defe işlenir. BU durum, olağandışı para çekme ve bekleme sürelerine neden olsa da varlık güvenliği açısından önemli bir güvenlik önlemidir.

Kullanıcı girişlerinde 2FA doğrulama kodu isteyen Phemex, bu özelliği ile sahte girişlerin önüne geçmektedir.

Phemex güvenilir mi sorusuna yanıt verirken bir de borsanın kullanıcılarına sağladığı anlı sohbet, yardım merkezi desteği ve e-posta desteği özellikleri üzerinden değerlendirmek gerekir.

Bazı kripto borsalarında canlı destek sayfası bulunmamaktadır. Bu da anlık yaşanan sorunlarda kısa sürede çözüm almayı engellemektedir. Ancak Phemex bu konuda kullanıcılarını destekler.

Phemex, sunucularını Amazon Web Service (AWS) Cloud ile destekler ve bu, güvenlik ve güvenlik gereksinimlerini karşılayan veya aşan tanınmış bir endüstri standardıdır.

Tüm bunlara ek olarak, Phemex ticaret bölgelerini kendi iç ağı içinde bölmek için güvenlik duvarları kullanır. Bu da kullanıcı bilgilerinin varlıklarının güven altında kalmasını sağlar.

ABD, Kuzey Kore, Quebec, Küba gibi ülkeler dışında birçok ülkede faaliyetlerini ülkelerin kripto para ve borsaları ile ilgili yaptığı düzenlemelere göre sürdüren Phemex, bu yönüyle de güvenilir bir platformdur.

Phemex güvenilir mi sorusuna bir de işlemler üzerinden cevap verelim. Kolay bir kullanım alanına sahip olan platform, hem deneyimli yatırımcıların hem de acemi yatırımcıların güvenlikle işlem yapmalarına olanak tanır.

Phemex güvenilir mi? sorusunda kullanıcıları endişelendiren tek problem, platformun KYC doğrulamayı şart koşmamasıdır. Ancak kendi güvenlik önlemlerini aldığını da söylememiz gerekir.

5.5

Phemex TR sürpriz bonuslar

Phemex TR Kayıt Ol, KYC Doğrulaması yap, 5$ Bonus Kazan.
5$ KAYIT BONUSU KAZANphemextr

Phemex Kullanıcı Deneyimi

Bankacılık devi Morgan Stanley’in 8 eski çalışanı tarafından kurulan Phemex, bu özellikleri sayesinde kullanıcılarının işlem yaparken daha rahat nasıl hareket edebileceklerini düşünerek tasarlanmış bir platformdur.

Alım-satım işlemleri için kullanılan ekranın son derece sade ve sezgisel olması, güvenli bir şekilde alım-satım yapmaya izin vermektedir. Aşağıdaki alım-satım ekranını inceleyerek Phemex kullanıcı deneyimi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Phemex kullanıcı deneyimi

Phemex Mobil APP

Kullanıcı deneyimini üst seviyede tutmak için gerekli çalışmaları yapan güvenilir kripto borsası Phemex, mobil uygulamasını da sade bir şekilde tasarlayarak kullanıcılarına sunmaktadır. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak cep telefonunuza uygun sürümü indirebilirsiniz.

App Store’da 5 üzerinden 4,8 puan alan Phemex, Google Play Store’da ise 4,5 puana sahiptir.

IOS Android

Phemex Avantajları Nelerdir?

Kolay Kullanım: Phemex, hem uzman yatırımcıların hem de başlangıç düzeyindeki yatırımcıların kolaylıkla kullanabilecekleri bir platformdur.

Komisyonsuz Spot İşlem: Kullanıcılar herhangi bir ücret ödemeden spot işlem yapabilirler. Phemex avantajlarından en büyüğünün bu olduğunu söylememiz gerek.

Phemex Demo: Kullanıcılar siteye üye olmadan önce işlemleri takip etmek ya da platformu denemek için Phemex demo bölümünü kullanabilirler.

100X’e Kadar Kaldıraç: Kaldıraçlı işlem yapmayı da sağlayan Phemex, kullanıcılarının 100 kaldıraç oranına kadar işlem yapmalarına izin verir.

Bonuslar: Phemex, yeni kullanıcılarını en iyi şekilde karşılayan kripto borsalarından biridir. Yeni kayıt olan kullanıcılarına bolca bonus verir.

Phemex Earn: Sabit ve esnek earn olmak üzere iki farklı model sunan Phemex, bu özelliği ile herhangi bir alım-satım yapmadan pasif gelir elde etmeyi sağlar.

7/24 Müşteri Desteği: Phemex Türkiye’de 7/24 Türkçe konuşan müşteri temsilcilerinden destek alabilirsiniz.

Phemex Dezavantajları Nelerdir?

Pehemex güvenilir mi? sorusunu bir de dezavantajları üzerinden değerlendirmeye çalışalım.

Düşük likidite: Kurucularının bankacılık devi Morgan Stanley’in 8 eski çalışanı tarafından kurulmuş olmasına rağmen Binance, Huobi veya diğer büyük platformlar kadar yüksek bir likiditeye sahip değildir.

Phemex Komisyon Oranları

Phemex komisyon oranları hem piyasa alıcı hem de piyasa yapıcılar için %0,1 olarak belirlenmiştir. Bu oran birçok kripto borsası komisyon oranlarına göre düşüktür.

Phemex işlem ücretleri, coin bazlı olarak değişkenlik göstermektedir. Vadeli işlem, spot işlem, para yatırma ve çekme işlemlerinde talep edilen işlem ücretleri farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

5.5

PHEMEX 3000$'a varan bonuslar

Kripto para borsası Phemex'e üye ol 50$ yatırım yap 3000$ kazanma şansı yakala!
3000$'A VARAN HEDİYEphemex

Phemex Kayıt

Phemex’in en kolay yönlerinden biri de kayıt olma ve giriş sürecidir. Aşağıdaki adımları takip ederek kolaylıkla Phemex üyeliği oluşturabilirsiniz.

Adım 1: Phemex kayıt sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın ve açılan forumu doldurun. Referans kodu bölümünde H6CBB4 yazılı olmasına dikkat edin, 180$’a kadar bonus kazanın.

Phemex kayıt

Adım 2: E-posta adresinize gelen doğrulama kodunu girerek üyelik işlemini tamamlayabilirsiniz.

5.5

Phemex TR sürpriz bonuslar

Phemex TR Kayıt Ol, KYC Doğrulaması yap, 5$ Bonus Kazan.
5$ KAYIT BONUSU KAZANphemextr

Phemex Türkiye Kayıt

Phemex para yatırma ve çekme işlemlerini güvenilir şekilde gerçekleştirmek için Phemex hesabınızı da oluşturmanız gerekmektedir. Aşağıdaki adımları takip ederek Phemex TR üyeliği oluşturabilirsiniz.

Adım 1: Phemex TR kayıt işlemi için buraya tıklayın ve açılan forumda bilgilerinizi girin.

Phemextr kayıt

Adım 2: Forumu doldurduktan sonra belirttiğiniz e-mail adresinize gelen doğrulama kodunu ilgili alana girin ve Phemex Türkiye üyeliğinizi tamamlayın.

Phemextr kayıt

Phemex Türkiye KYC Doğrulama

Phemex Türkiye hesabınızdan işlem yapmaya başlamak için öncelikle kimlik doğrulama işlemini yapmanız gerekmektedir. Bunun için aşağıdaki adımları takip edin.

  1. Hesabınıza giriş yapın
  2. Profilinizin üzerine gelin ve Güvenlik sekmesine tıklayın.
  3. Açılan sayfadan Kimlik doğrulama butonuna tıklayın.
  4. Kimliğinizin ön ve arka yüzünü yükleyin.
  5. Selfie çekin.
  6. Yerleşim yeri belgesi (ikamet belgesi) yükleyin ve kimlik doğrulama işlemini tamamlayın.

Phemex Giriş Nasıl Yapılır?

Phemex kayıt işlemini tamamladıktan sonra artık alım-satım yapmaya başlayabilirsiniz. Ancak sistem, güvenilir bir şekilde hesabınızı kullanmanız için OTP ve diğer ilgili önlemlerle birlikte 2FA kimlik doğrulaması kullanmanızı ister.

Phemex Alt Hesapları

Phemex, alt hesap açmaya da izin verir. Kurumsal hesap kullanıcıları, birden fazla giriş izni vererek işlem yapabilirler. Phemex alt hesap açmak için Phemex.com/sub-accounts adresine gidin ve buradan istediğiniz şekilde alt hesap açın veya var olanları silin.

Phemex Ticaret Türleri

Phemex güvenilir mi? sorusuna sunduğu ticari çözümler üzerinden değerlendirme yapalım.

Phemex, spot işlem, vadeli işlem, marj işlem, earn gibi işlemlere ek olarak S&P 500 hisse senetleri, hisse senedi endeksleri, faiz oranları, FOREX, emtialar, enerji ve metaller gibi diğer varlıkların yanı sıra GOLD/USD  için kalıcı sözleşmeler sunan bir platformdur.

Ticaret türleri açısından zengin olması, kullanıcıların hem daha fazla ticaret seçeneği ile kazanç elde etmelerini hem de güvenilir bir platform olduğuna ikna olabiliyorlar.

Phemex Bonus

Phemex, kullanıcılarını ödüllendirmek için 3 farklı bonus uygulaması sunmaktadır. Bunlar aşağıdaki gibidir.

  1. Hesap açma bonusu: Referans kodu ile Phemex’e kayıt olan kullanıcılar 180$’a kadar bonus kazanabilirler.
  2. İlke kez para yatırma bonusu: Phemex kullanıcıları, ilk para yatırma işleminde 60$’a kadar bonus alabilirler.
  3. Sosyal Medya Duyuruları: Phemex’te bir ticaret hesabınız varsa sosyal medyadan platformu beğenmek, k ve sosyal medyada onlara duyuruda bulunmak size bonus olarak 10$ bonus kazandırır.
5.5

PHEMEX 3000$'a varan bonuslar

Kripto para borsası Phemex'e üye ol 50$ yatırım yap 3000$ kazanma şansı yakala!
3000$'A VARAN HEDİYEphemex

Phemex Türkiye Para Yatırma

Phemex Türkiye’deki kullanıcıları için açtığı Phemex Türkiye ile bankadan para yatırma seçeneğini sunuyor. PhemexTR para yatırmak için aşağıdaki adımları takip edin.

Adım 1: PhemexTR hesabınıza giriş yapın. Henüz hesabınıza yoksa buraya tıklayarak kayıt olun.

Adım 2: Hesabınıza giriş yaptıktan sonra Varlıklar – Yatırma adımlarını takip edin, TRY yatırma seçeneğini seçi ve Banka transferi seçeneğini tıklayın.

Phemextr para yatırma

Adım 3: Ekrandaki bilgileri kullanarak online bankacılık işlemlerinden Phemex para yatırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Yatırma işlemi yapmadan önce lütfen okuyun:
  • Bankaların çalışma saatlerinde tüm bankalardan yatırma işlemi yapabilirsiniz.
  • Kişisel banka hesabınızdan (adınıza açılmış) havale veya EFT ile Türk Lirası göndermeniz gerekmektedir. Bankanıza ve banka üyelik seviyenize bağlı olarak, EFT yaparken sizden ücret kesilebilir.
  • ATM veya kredi kartı ile yapılan transferler, gönderici bilgilerinin teyit edilmesi mümkün olmadığı için kabul edilmeyecektir.
  • Türk Lirası yatırma işlemi için herhangi bir alt limit yoktur. TRY yatırma işleminizi maksimum limit dahilinde yapınız.

Phemex Para Çekme

Para çekme işlemleri için eğer Phemex Global hesabınızda varlıklarınız varsa öncelikle Phemex Türkiye hesabınıza transfer edin. Daha sonra aşağıdaki gibi işlem yapın.

Adım 1: Hesabınıza giriş yaptıktan sonra Varlıklar – Çekme adımlarını takip edin, TRY Çekme seçeneğini seçi ve Banka transferi seçeneğini tıklayın.

Phemex para çekme

Adım 2: Banka bilgilerinizi ve IBAN bilgilerinizi girdikten sonra miktarı belirleyerek paranızı çekebilirsiniz.

Çekmeden önce lütfen okuyun

Phemex TR yapılan TRY işlemlerinden işlem ücreti almaz, ancak her bankanın politikalarına bağlı olarak bankalar arası transfer ücretleri olabilir.
  • Sadece kendi adınıza kayıtlı Türk Lirası hesabınızı kullanın. Başkalarına transfer talebi yapılamaz.
  • Bankalara her bir bankanın resmi çalışma saatleri içerisinde çekme işlemi yapabilirsiniz.
  • Bankalararası çekme işleminizin tamamlanması bir iş gününden uzun sürerse, lütfen online müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin. Haftasonu ve resmi tatillerde yaptığınız çekme işlemleri takip eden ilk iş gününde gerçekleştirilecektir.
  • Minimum Çekim: 4.00 TRY

Sonuç olarak; Phemex, Türkiye’deki kullanıcılarına özel oluşturduğu Phemex TR ile kullanıcılarının daha rahat işlem yapmalarını sağlamaktadır.

Kullanıcı deneyimi ve güvenliğini üst seviyede tutan Phemex güvenilir bir kripto borsasıdır.

Para yatırma ve çekme işlemlerinde sunulan PhemexTR ile banka hesabından güvenilir bir şekilde para yatırma işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uygun şekilde hareket eden borsa, kara para aklama ve terörü finanse etme suçlarının önüne geçmek için kimlik doğrulama istemektedir.

Tüm bunlardan sonra; Phemex güvenilir mi? sorusuna “evet” yanıtını verebiliriz. Ancak hiçbir borsanın devlet güvencesi altında olmadığının bilinci ile hareket ederek borsa tercihinde bulunmanızı öneririz.

5.5

Phemex TR sürpriz bonuslar

Phemex TR Kayıt Ol, KYC Doğrulaması yap, 5$ Bonus Kazan.
5$ KAYIT BONUSU KAZANphemextr
UYARI: Marj.org mevcut kripto para borsalarındaki bütün kazanç imkanlarından nasıl faydalanılabileceğini adım adım araştıran ve en iyi yol haritasını geliştirerek kripto para sektöründeki bütün kazanç imkanlarını sunan bir platform olup, hiçbir kripto para borsasının resmi web sitesi değildir. Sunduğumuz tüm bilgiler, güncel kazanç modelleri olmakla birlikte kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir. Paylaşılan tüm ödüller, fırsatlar ve haberler borsaların resmi paylaşımları baz alınarak derlenmiştir. Binance, Huobi, Gate.io, KuCoin ve diğer borsaların anlık gelişmelerini öğrenmek için sitemizi sık kullanılanlar sekmesine eklemeyi unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz