binanceden btcturk hesabima usdt gonderdim

Binance.com Sıkça Sorulan SorularCategory: Genel Sorularbinanceden btcturk hesabima usdt gonderdim
ekrem erdemir asked 5 sene ago

05.03.2018 tarihinde binance hesabımdan btcturk hesabıma yanlışlıkla USDT gönderdim ve btcturk hesaba  geçmedi.lutfen yardım edermisiniz                                 teşekkürler

 

 


 

Tarafımız tarafından bu şekilde işlem kontrol etmiyoruz, Saygılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1 Answers
Marj.org Binance Destek Sorumlusu Staff answered 1 sene ago

Binance hesabınızdan BTCTurk hesabınıza yaptığınız USDT transferi ile ilgili yaşadığınız sorun için üzgünüm. İsterseniz size konu hakkında bilgi verip, çözüm önerileri sunabilirim.
Öncelikle, işlem tamamlandıktan sonra hedef hesaba ulaşması genellikle birkaç dakika sürer. Ancak arada bazı durumlarda gecikmeler yaşanabilir. Bu nedenle, iletişimde olduğunuz BTCTurk yetkilileriyle birlikte detaylı bir şekilde durumu inceleyebilirsiniz.
BTCTurk’e göre, iade için teknik çözümler alındığına dair bilgi aldınız. Bu durumda, bu teknik çözümlerin uygulanması biraz zaman alabilir. Şirket sahibinin de belirttiği gibi, çözüm sürecinde sabırlı olmanız gerekiyor.
Son olarak, yaşadığınız sorunun tam olarak ne olduğuna dair daha fazla bilgi edinerek size daha doğrudan yardımcı olabilirim. Bunu yapmak için lütfen destek ekipleriyle tekrar iletişime geçin veya kullandığınız platformların destek sayfalarını ziyaret edin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz