XRP Avrupa’da Artık Bankadan Satın Alınabiliyor

0
267

XRP Ledger’ın baş geliştiricisi Wietse Wind, Xumm Cüzdanına bir rampa çözümü eklendiğini bildirdi. Yenilik ile kullanıcılar, doğrudan banka hesaplarından Xumm aracılığıyla fiat karşılığında XRP satın alabilecekler.

7.4

Huobi Global %10 komisyon indirimi

Huobi Global'e kayıt ol! %10 komisyon indirimi 120$'a varan "Hoşgeldin bonusu" kazan.
%10 KOMİSYON İNDİRİMİhuobi

Bankadan XRP Nasıl Alınıyor?

Şu anda, yeni ürün yalnızca Xumm Cüzdan geliştiricilerinin anavatanı olan Hollanda’da mevcuttur. Ancak Wind’e göre, Belçika, Almanya ve İngiltere’ye genişleme planları var. Diğer şeylerin yanı sıra, fiat para birimleri için XRP satma sürecine izin vermek için cüzdana daha sonra rampa dışı bir çözüm eklenecek .

Çok özel seçenek İlginç bir şekilde, yeniliği kullanmak için Xumm kullanıcılarının iki abonelik için kaydolmaları gerekecek: önce cüzdanın pro sürümü için ve ardından rampa işlevlerini bağlamak için ayrı olarak yılda 5 €. Öte yandan, para yatırma veya çekme işlemleri için başka komisyon veya ücret yoktur.

Ayrıca, gerekli doğrulamaları tamamlamak için bir Hollanda banka hesabına, krallıkta bir ikamet adresine ve Hollanda pasaportuna sahip olmanız gerekir. Bu açıdan bakıldığında fiat alımlarında Xumm kullanımı pek çok kişi için hala sınırlı görünüyor.

Daha önce Banxa ile birlikte bazı ülkelerdeki kullanıcılar için bazı kısıtlamalar olsa da, şu anda daha basit görünen bir rampa çözümü sunan onXRP adlı başka bir XRPL projesinin deneyimi hatırlanabilir.

UYARI: Marj.org mevcut kripto para borsalarındaki bütün kazanç imkanlarından nasıl faydalanılabileceğini adım adım araştıran ve en iyi yol haritasını geliştirerek kripto para sektöründeki bütün kazanç imkanlarını sunan bir platform olup, hiçbir kripto para borsasının resmi web sitesi değildir. Sunduğumuz tüm bilgiler, güncel kazanç modelleri olmakla birlikte kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir. Paylaşılan tüm ödüller, fırsatlar ve haberler borsaların resmi paylaşımları baz alınarak derlenmiştir. Binance, Huobi, Gate.io, KuCoin ve diğer borsaların anlık gelişmelerini öğrenmek için sitemizi sık kullanılanlar sekmesine eklemeyi unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz